O NAMA

Ego j.d.o.o. je tvrtka osnovana 2014.godine sa sjedištem u Osijeku. Specijalizirani smo za direktnu prodaju i promociju telekomunikacijskih usluga.

Područja rada

D2D - Terenska prodaja

Ovlašteni smo da kao stručni savjetnici nađemo riješenje za telekomunikacijske potrebe svakog kućanstva. S obzirom da je uporaba interneta, digitalne televizije i mobilnih usluga široko rasprostranjena i uključena u svakodnevni život, pronalazimo riješenja kako bi svatko imao nešto bolje za sebe. 

Netko ima vremena i mogućnosti samostalno riješiti svoja pitanja, međutim, zbog učestalih i svakodnevnih promjena na tržištu većina korisnika nema mogućnosti pratiti  promjene  koje omogućavaju kvalitetnije i naprednije usluge. Stojimo na raspolaganju da posjetimo svakog korisnika u njegovom domu,  svima koji nemaju mogućnosti za putovanje i vremena za čekanje u redu omogućavamo svoj dolazak i posvećujemo naše vrijeme, profesionalno se posvetimo svakome i detaljno analiziramo trenutnu situaciju te pronađemo riješenje u slučaju da postoji kvalitetnija opcija.

Telemarketing

✓ Konstantno unapređujemo svoju profesionalnost i kvalitetu,
✓ Poslodavac sa kvalitetnim bonusima na ostvarene poslovne rezultate.
✓ Uspješan i kvalitetan rad otvorit će vam mogućnost napredovanja.
✓ Klijenti sa kojima surađujemo moraju od nas dobiti maksimalnu kvalitetu i podršku.